18 Ekim 2021 Pazartesi

KENDİME NOTLAR I

 doğa konuşur. Biz bazen anlarız bazen görmezden geliriz. Bazen kendimizle öyle meşgulüzdür ki taştan çıkan çiçeği farketmeyiz. Mesguliyetlerimiz kentin dumanları arasina karışır gider. Öyle zamanlar var ki, kendimi sadece yazarak iyileştirebiliceğimi düşünüyorum. Kendi yeteneklerimi görmezden gelemem. İyileşmeye çalışmanin yolunda olmak bir yetenek. Kendimi uzağıma gidip seyrederim. İnsan kendine uzaktan bir bakmalı. Bazen öyle sert kaşlar görürüm ki, sonra farkeder saliveririm bedenimi... Bana ait olmayan bir emaneti o kadar uzun yıllar bogmuşum ki... Bırakırım. Çünkü bırakmak nimettir. Bırakırım çünkü bırakmak usul usul ya da hızla geçen zamana berekettir. Bırakırım zulüm bizden değildir. Bende bir süredir karar verdim doğada olana en azından kendimce sahip çıkmaya. Gül hocam @gulhanimhincal bir programda "hiç yangına yakından şahit oldunuz mu? Ağaçlar ağlıyordu!" Demişti. Bu fotoğraf köyümden bir ağaç. Kalbinden bir şey çıkmamış mı sizce de?


🌴öyle zamanlar var ki insan başını alıp dağlara ormanlara koşmak istiyor... Bazen doğanın sesini dinlemek için... Bazen de kendi sesinde sarmalanmak için.
#kendimenotlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GELEN MESAJ

Uzunca zamandır işlediği nakışı sehpanın üzerine bıraktı ve telefonuna gelen mesaja baktı. Yüzü ekşi bir tat almışçasına büzüştü ve kendin...